Vrijwilligerswerk


amersfoort.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vrijwilligerswerk
Amersfoort
Gemeente amersfoort | vrijwilligerswerk
http://www.amersfoort.nl/smartsite.shtml?id=152032

Dierenparkamersfoort
Vrijwilligers - dierenpark amersfoort
http://www.dierenparkamersfoort.nl/vrijwilligers

Indeed
Vrijwilliger vacatures, werk in amersfoort | indeed.nl. 114 beschikbare vrijwilliger vacatures in amersfoort op indeed.nl. één klik. alle vacatures.
http://www.indeed.nl/Vrijwilliger-vacatures-in-Amersfoort

Ravelijn
Stichting ravelijn - goed bezig. stichting ravelijn - vrijwilligers, mantelzorg & maatschappelijke inzet, is het punt in amersfoort voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. vrijwilliger, hulpvrager en mantelzorger, organisatie, school en bedrijf kunnen bij ravelijn terecht.
http://www.ravelijn.nl

Ravelijn Amersfoort
Ravelijn - vrijwilligerswerk & mantelzorg
http://www.ravelijn-amersfoort.nl

Vacatures
Vacatures
http://vacatures.trovit.nl/vrijwilligerswerk-amersfoort

Voedselfocusamersfoort
Voedsel focus amersfoort - vrijwilligers -. vfa, de voedselbank van amersfoort en omstreken. overbrugt de kloof tussen overschot en tekort!
http://www.voedselfocusamersfoort.nl/vrijwilligers.html

Vrijwilligerswerk Amersfoort
Vrijwilligersvacaturebank - ravelijn, vrijwilligersbemiddeling & advisering. stichting ravelijn amersfoort.
http://www.vrijwilligerswerk-amersfoort.nl/vacaturebank/zoek/zoekv.asp

Gerelateerd
 • Complete opbrengst naar PAX Kinderhulp
  AMERSFOORT - PAX Kinderhulp Amersfoort, een organisatie die jaarlijks Bosnische kinderen naar Amersfoort haalt om even een periode op adem te komen, is de koning te rijk. De organisatie kreeg zondag 22 februari uit handen van Petra van Staalduinen van de Sint Ansfriduskerk een donatie van 10.213 euro . Dit bedrag is de complete opbrengst van de kerststallententoonstelling die in december 2014 in de Sint Ansfriduskerk is gehouden.
 • Verwondingen door brand in flat Amersfoort
  Een Amersfoortse is vanmorgen vroeg gewond geraakt bij een brand in een seniorenwoning in de Undineflat ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Avontuurlijke dansers en live muziek
  AMERSFOORT - Na het overweldigende succes van Mirror Mirror in de Rotterdamse haven, laat choreografe Conny Janssen zich voor haar nieuwste choreografie Inside Out inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Zondag 15 februari is ?Inside Out? te zien in de Flint.
 • Nog geen oplossing voor gevaarlijke rotonde Amersfoort
  De gemeente Amersfoort heeft nog geen definitieve oplossing voor de problemen op De Nieuwe Poort. De rotonde bij het Eemplein is volgens critici onveilig.
 • Vathorst praat over glazenwassersmaffia
  [update dinsdag] Verschillende bewoners van de Amersfoortse wijk Vathorst gaan maandagavond met burgemeester Bolsius in gesprek over de glazenwassersmaffia.
 • Amersfoorter gepakt voor diefstal lokfiets
  Amersfoort Bergkwartier Binnenstad Kattenbroek Koppel Kruiskamp Leusderkwartier Liendert Nieuwland Randenbroek Rustenburg Schothorst Schuilenburg Soesterkwartier Vathorst Vermeerkwartier Zielhorst Hoogland Hooglanderveen Hoevelaken Leusden
 • BPA - Amersfoort houdt echte problemen geheim
  Amersfoort Bergkwartier Binnenstad Kattenbroek Koppel Kruiskamp Leusderkwartier Liendert Nieuwland Randenbroek Rustenburg Schothorst Schuilenburg Soesterkwartier Vathorst Vermeerkwartier Zielhorst Hoogland Hooglanderveen Hoevelaken Leusden
 • Minibieb in Kattenbroek
  AMERSFOORT - Rity van der Avoort heeft bij haar woonhuis aan Jeneverbes 11 in Kattenbroek een kast opgehangen met kinder- en kookboeken en romans.
 • Zonsverduistering: gratis eclipsbril bij Pearle Amersfoort..
  Amersfoort, 17 maart 2015 - Op vrijdag 20 maart vindt er een zonsverduistering plaats. Ook in Nederland kunnen we deze gedeeltelijk waarnemen. Het onbeschermd kijken naar een zonsverduistering kan echter ernstige schade aan je ogen veroorzaken. Pearle Opticiens Amersfoort en Bunschoten geeft daarom sinds maandag 9 maart gratis eclipsbrillen weg. In totaal worden in heel Nederland 200.000 eclipsbrillen weggegeven. De actie werd op vrijdag 6 maart bij basisschool De Passe-Partout in Rotterdam gelanceerd. Herron van der Sluis, commercieel directeur van Pearle Opticiens en Tjeerd de Faber, kinderoogarts bij Het Oogziekenhuis Rotterdam, gaven de kinderen een les over de zonsverduistering en het belang van het goed beschermen van je ogen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal